Bed and Breakfasts
Nederland

Bed and Breakfasts in Zuid Holland

Hier vindt u Bed and Breakfasts (B&B's) in de populairste plaatsen in Zuid Holland. Deze bed & breakfasts boekt u rechtstreeks bij de B&B eigenaar, zonder reserveringskosten en dus altijd voor de laagste prijs! U kunt ook kiezen voor een compleet overzicht van alle aangesloten Bed and Breakfasts in Zuid Holland.

B &B Den Haag

Den Haag

B &B Rotterdam

Rotterdam

B &B Ouddorp

Ouddorp

Speciaal voor u geselecteerde Bed & Breakfasts in de provincie Zuid Holland

Landschap Zuid-Holland

Zuid-Holland is vlak en bestaat grotendeels uit polderland, afgezien van de prachtige duinen aan de Noordzeekust waar zich de prachtigste duinengebieden bevinden. Verstedelijking vinden we in het westen en midden van Zuid-Holland met de Randstadsteden als de internationale stad Den Haag en havenstad Rotterdam.

Toerisme in Zuid-Holland

Zee, strand, duinen en prachtige badplaatsen zoals Scheveningen, Den Haag, Katwijk, Kijkduin en Noordwijk, dat is waar Zuid-Holland bekend om staat. Vanwege deze mooie badplaatsen staat is deze provincie zeer geliefd bij onze oosterburen, de Duitsers. Het duinengebied is een prachtig natuurlandschap waar het heerlijk fietsen en wandelen is. Mooie historische plaatsen zoals Delft, Leiden, Den Haag, Brielle, Dordrecht en Gouda zijn alle het bezoeken waard.

Cultuur in Zuid-Holland

In bijna alle steden in Zuid-Holland zijn fantastische musea, maar men vindt ook onbekendere cultuur, die toch het bezoeken waard is, zoals het Haagse Nederlands-Dans Theater, dat behoort tot de beste dansgezelschappen, het architectuur- en fotomuseum in Rotterdam, het Leidse Rijksmuseum van Oudheden, de Goudse beeldenroute (te zien op de volgende singels: Turfsingel, Kattensingel, Blekerssingel en de Fluwelensingel).

Bed and breakfast in Zuid-Holland

Voldoende Bed and breakfasts langs de kustlijn in plaatsen als Katwijk, Scheveningen en Noordwijk. Bezoek de prinsenstad Delft waar Willem van Oranje ooit heeft geresideerd. En velen vergeten Brielle, een rijksmonument vanwege de goedbewaarde verdedigingswerken. Andere steden zijn Lisse met zijn bloembollen en Leiden, bekend vanwege de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes.